Samarbeid og utdeling

Lillestua er en av åtte avdelinger på Solgården barnehage, som vi nå og da samarbeider med. Noen ganger er vi sammen på turer, leker sammen oppe på Solgården eller er sammen på forskjellige arrangement, skifest, blomstertog og lignende.

Av og til er Lillestua barn på besøk på andre avdelinger en ettermiddag. Noen har mindre søsken de kan besøke, andre er på avdelinger med jevngamle venner og leker der.

dele-meg-ut

Her om dagen var det et av barna, som dagen etter å ha vært på besøk på en avdeling, spurte: – Skal du del meg ut i dag? På spørsmål tilbake om barnet ønsket å være på den samme avdelingen også denne dag, ble svaret: – Ja, det vil jeg! Straks etterpå kom et nytt spørsmål; – Hvor lenge er det til du skal dele meg ut?

Tenk å få mulighet til å være en gave som blir delt ut, det er ikke ille! Det er da samarbeid er på sitt beste og en god opplevelse for alle innblandede parter.

Nilla

 

 

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Barnesamtaler, Etikk, religion og filosofi, Kropp, bevegelse og helse. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s