Nissefest i skogen

For en tid siden oppdaget vi noen nissespor rundt og i Haugbo skogen. Vi så tydelige tegn på at nissen hadde vært der. Helt sikkert.

Nissen kom til Haugboskogen.

Nissen kom til Haugboskogen.

Nå har vi møtt ham! Den dagen vi hadde nissefest på bålplassen kom skogsnissen på et lite kort besøk. Han var ganske trøtt og sliten, hadde mye å stri med. Nissen setter stor pris på at vi hjelper han med alle småfuglene i skogen. Vi sang ”På låven sitter nissen”  og det ble han veldig glad for. Så skyndet han seg videre og vinket farvel til oss.

Når vi kom tilbake til Lillestua hadde han lagt igjen et brev og en pakke til oss. I brevet skrev skogsnissen og takket så mye for hjelpen med småfuglene og i pakken lå det to julenek. De har vi satt opp i noen trær, så fuglene får seg enda mer mat.

Haugbonissen.

Haugbonissen.

Det var en god dag i skogen med ikke bare skogsnissen på besøk. Også solen tittet innom! ”Dette var den beste nissefesten” – sa et av barna, da han spiste den deilige risengrynsgrøt.

Vi gleder oss til jul!

Nilla

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Etikk, religion og filosofi, Kropp, bevegelse og helse, Natur, miljø og teknikk, Nærmiljø og samfunn, Tradisjoner. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s