Frukt og grøt

I september spiste vi mye frukt. Barna har med seg frukt hver dag, som vi deler og spiser sammen.

Grøt med frukt.

Grøt med frukt.

Noen ganger når vi er på tur finner vi også frukt, særlig epler og plommer. De vokser på steder der alle kan plukke og det gjør vi.

På Lillestua har vi lagd både eplegrøt og plommegrøt og spist med rosiner og kanel. Det smakte helt fortreffelig. I kokebøker ser vi mange forskjellige typer fruktgrøter, så det vil nok bli enda flere grøtstunder på Lillestua. Vi kan også bruke en del frukt i matlagingen vår – det er mange muligheter.

Nilla

Dette innlegget ble publisert i Kropp, bevegelse og helse, Natur, miljø og teknikk, Nærmiljø og samfunn. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s