Da er bålsesongen åpnet!

Vi har snakket om hvilke regler som gjelder når vi har bål og hvorfor vi har disse. For å være helt på den sikre siden kontaktet vi brannvesenet, fordi det har vært så varmt og tørt lenge. Kan vi lage bål, spurte vi. Og det kan vi. Vi fikk beskjed om å ha med vann for å kunne slukke og lage bålet på egnet plass.

Endelig bål.

Endelig bål.

Denne første båldag laget vi bål på Lillestua og alle koste seg med forskjellige typer bålmat! Det er mye vi kan grille eller varme på bål; pølser, kjøttboller, ostesmørebrød, fiskekaker, kylling spyd, pinnebrød og mye mer!

Vi avsluttet med å varme eplebiter med kanel (og litt sukker) i en gryte over bålet! Yammi , det smakte fortreffelig.

Nilla

Dette innlegget ble publisert i Natur, miljø og teknikk, Nærmiljø og samfunn, Tradisjoner. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s