Marshmallows, traktoregg eller høyballer

Utenfor Lillestua har vi et lite jorde. På det jordet har det de siste dagene dukket opp en del traktoregg. Først var det 21 stykker og her forrige dagen ble det nesten det dobbelte.

Traktor på besøk.

Traktor på besøk.

Fordi vi har et jorde utenfor avdelingen, og fordi vi ferdes rundt i Asker langs eng og åker, er vi opptatt av allemannsretten. Vi gjør så godt vi kan, vi går ikke ut i åkeren før 1. oktober, vi kaster ikke plastleker eller pinner som kan ødelegge for bondens traktor og maskiner, men vi følger nøye med og ser på hva som skjer når bonden kommer enten for å slå gresset, lufte det, legge det i lange rader eller lage høyballer som ser ut som marshmallows eller traktoregg.

Vi følger med.

Vi følger med.

Snart kan vi ta en tur på jordet, men ikke ennå, og til vinteren skal vi gå på ski der. Og til bonden, takk for at du gjorde dette i arbeidstiden eller åpningstiden vår, for her var det mye læring. Nå har han lært oss at vi ikke skal klatre på høyballene, for blir.det hull i plasten, så mugner høyet og hesten får ikke mat. Vi lover at det skal vi slutte med, for hesten må ha mat om vinteren også.

Her lages traktoregg.

Her lages traktoregg.

Anniken

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Antall, rom og form, Etikk, religion og filosofi, Natur, miljø og teknikk, Nærmiljø og samfunn. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s