En aktivitetsdag i Haugboskogen

Da snøen ikke ble liggende så lenge som vi håpet på, måtte vi tenke nytt når det var på tide med en skidag. Vi har jo gått en del på ski, men kunne ha ønsket oss flere turer. Derfor ble skidagen forvandlet til en aktivitetsdag i Haugboskogen.

På jakt etter skatten.

På jakt etter skatten.

Før avmarsj samlet vi oss på plattingen. Sang noen sanger og gikk igjennom dagens aktivitet. Gruppevis gikk vi mot bålplassen i Haugboskogen. På veien svarte vi på noen spørsmål som var hengt opp i trær og busker. Spørsmål som handlet om natur, Lillestua, eventyr, steiner, turmål og litt annet. Barna var ivrig etter å finne de riktige svarene.

Mange spørsmål ute i skogen.

Mange spørsmål ute i skogen.

Når vi kom frem til bålplassen hadde heldigvis solen klart å komme seg igjennom tåken. Der fikk barna gjøre tre forskjellige aktiviteter: skattejakt, hinderløype og naturoppgaver. I sekken hadde vi pakket med pølser og lomper som alle som ville kunne grille.

Vi avsluttet med en felles skattejakt. På leting etter en skattekiste. Med kart og mange gode kartlesere, fant vi skatten. Lykke! I kisten lå det noen spennende og fine ting og også noe godt å spise.

Det ble en god hyggelig dag i skogen vår, selv om vi jo i utgangspunktet hadde ønsket oss sen snøfylt skidag.

Nilla

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Kommunikasjon, språk og tekst., Kropp, bevegelse og helse, Natur, miljø og teknikk, Nærmiljø og samfunn. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s