Godt nytt år

Gledelig jul og et godt nytt år til alle dere som leser bloggen vår, både barn, foreldre og alle dere som er innom. Det er fremdeles over 1000 treff i måneden, og det inspirer oss, tusen takk. Julen er snart over, også dette året, men en ting som ikke er over, er dette barnehageåret. Det er bare halvveis.

Godt nytt år.

Godt nytt år.

Nå gleder vi oss til å komme tilbake til barnehagen. Ta fatt på nye turer, gå på ski og truger, for snart kommer vel snøen. Ake og leke hele dagen lang. Male bilder, tegne, og lese eventyr, mange eventyr. Kanskje oppdager vi en liten gulspurv på vår fuglevandring, eller finner en stein som vi ikke har sett før. Kanskje skal vi bare sette oss ned og filosofere litt over livet, eller roe helt ned etter en lang tur. Vi får se hva dagene bringer oss av opplevelser i vårt nærmiljø. En ting er helt sikkert, vi skal lære litt om Kittelsen, fordi nå starter vi på Kittelsen-jubileet, 100 år siden hans død. 21. januar i 2014. Vi skal fremdeles lære litt om Edvard Munch, vi skal lage mye god mat fra grunnen av, og kose oss hele dagen på tur og nede på Lillestua.

Vinter på Lillestua.

Vinter på Lillestua.

Håper at mange vil ta seg tid til å lese bloggen sammen med barna, slik at dere foreldre får et lite innblikk i hvordan vi har det på dagtid.

Vi gleder oss til å se dere igjen. Hilsen alle oss på Lillestua.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Foreldresamarbeid, Fugler, Kommunikasjon, språk og tekst., Kropp, bevegelse og helse, Kunst, kultur og kreativitet., Lek, Lillestuas historie, Mat, Munch, Nærmiljø og samfunn, Steiner, Th. Kittelsen, Tradisjoner, Turer. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s