Forfatterbesøk på Lillestua

På mandag var vi så heldige å få besøk av forfatter Håvard Syvertsen med sin lille hund Fie på Lillestua.  Med seg hadde han sin første barnebok ”Lyset skinner i mørket”, som han skulle lese for oss.Håvard Syvertsen

Lyset skinner i mørket.

Lyset skinner i mørket.

Bålet var tent, solen lyste og alle satte seg forventningsfulle, for å høre eventyret om Iver på 5 år. En historie om det å være mørkredd og en bestemors gode tilstedeværelse.

Iver er 5 år og redd for mørket. Han gruer seg til å sove i huset til bestemor. For bestemor bor i skogen der det er langt mellom husene. Og der det er lite hus, er det også lite lys. Heldigvis er bestemor av den trygge sorten, hun trøster slik en bestemor skal. Håvard Syvertsen debuterer som barnebokforfatter med denne poetiske og stemningsfulle godnattboken om lys og mørke, om å være mørkeredd og om å finne trøst. Boken er illustrert av Akin Düzakin (Bokelskere.no)

Vi på Lillestua kjenner forfatteren, dersom noen vil ha boken. Vi har også vært så heldige å få et eksemplar som dere kan titte på.

Takk for besøket!

Nilla og Anniken

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Bøker/eventyr, Etikk, religion og filosofi, Kommunikasjon, språk og tekst., Natur, miljø og teknikk. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Forfatterbesøk på Lillestua

  1. Tilbaketråkk: Mørket | Lillestuas blogg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s