Natur, miljø og teknikk

Naturen gir rom for et mangfold av opplevelser og aktiviteter til alle årstider og i all slags vær. Naturen er en kilde til skjønnhetsopplevelser og gir inspirasjon til estetiske uttrykk. Fagområdet skal bidra til at barn blir kjent med og får forståelse for planter og dyr, landskap, årstider og vær. Det er et mål at barn skal få en begynnende forståelse av betydningen av en bærekraftig utvikling. I dette inngår kjærlighet til naturen, forståelse for samspillet i naturen og mellom mennesket og naturen (Rammeplan)

Lillestua.

Lillestua.

Oppdage, bli glad i for på sikt å ta vare på, slik jobber vi på Lillestua. Både med naturen, kroppen, kunst osv. Vi jobber med temaer hele tiden som dukker opp i vår hverdag, eller som vi har planlagt på forhånd. Temaene i år er som barna har valgt, fugler og steiner. I tillegg er selvsagt Edvard Munch alltid med, og nå nærmer det seg Kittelsen-jubileet.

Men nå har det dukket opp en populær, artig liten fyr som vi ute i skogen gjerne vil lære litt mer om, og det er reven.

Reven er på besøk.

Reven er på besøk.

Naturen er vår arena, og den gir oss mange opplevelsene hver dag på vår vandring i skog og mark. I tillegg er det bevist nå at dette er stressreduserende. Så, hva lurer dere på? Kom dere ut i skog og mark, og gjør som oss på Lillestua.

Vi vandrer i skog og mark.

Vi vandrer i skog og mark.

Anniken

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Fugler, Kropp, bevegelse og helse, Munch, Natur, miljø og teknikk, Nærmiljø og samfunn, Skogens dyr, Steiner, Th. Kittelsen, Turer. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s