Skoletur

Vi gikk av sted fra Lillestua med Hofstad skole som vårt mål. På veien dit fikk vi anledning til å se hvor et av barna bor. Derfra tok vi tiden det tar å gå skoleveien, en fin vei gjennom skogen. Etter ca. 10 minutter var vi fremme ved skolen.

En flott skolevei

En flott skolevei

På skolen satt vi oss ned og spiste og var helt alene i skolegården, da alle elever var inne til time. Men etter en liten stund åpnet dørene seg og ut kom det mange elever. Vi var så heldige å møte gamle Lillestua-barn, både fra i fjor og tidligere år. Hyggelig! Det var et yrende liv i skolegården, mange, mange barn som lekte og snakket med oss.
Etter en stund forsvant de inn igjen og vi var alene ute i den fine skolegården.

Hofstad skole.

Hofstad skole.

Noen av barna trengte å oppsøke do, så da gikk vi inn på skolen. Hm…mange dører, lange korridorer og hvor fører de hen? Noen av dørene var ganske tunge å åpne, men vi fikk det til. Til vår lykke møtte vi en elev som kunne fortelle oss hvor doen var. Takk og pris! Og vi fant riktig vei tilbake, selv om vi syntes det var litt vanskelig.

Gøy på skolen.

Gøy på skolen.

På vei tilbake til Lillestua gikk vi forbi husene til tre av barna. Fint å se hvor barna bor, og veldig hyggelig å få mulighet til å vise frem. Hjemme hos et av barna så vi en død fugl. Stakkar! Utenfor et hus vi passerte, var det satt ut epler som man kunne ta. De var litt sure, men gode. Tusen takk!

Nilla

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Førskole, Kommunikasjon, språk og tekst., Kropp, bevegelse og helse, Nærmiljø og samfunn, Overgang barnehage-skole, Turer. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s