Fotavtrykk på vei

På våre turer i nærområdet har vi i det siste observert noe nytt. Store hvite fotavtrykk på veien med et rødt hjerte inni. Vi telte tilsammen 12 fotavtrykk, altså seks par, og vi undret oss over hva dette betydde.

Hva betyr dette?

Hva betyr dette?

Fotavtrykk på vei

Fotavtrykk på vei

«Kanskje det å gå tar vare på hjertet ditt», vi spurte en mann, og han trodde det var riktig, og gikk videre. «Kanskje noen er glad i oss som er ute å går»? «Det ser ut som sukkertøy».

Vi spurte barn som kom syklende fra skolen, en hundeeier på tur, flere barn og en assistent, men ingen visste noe. Til slutt traff vi en lærer på Jansløkka, og hun visste det. «Det er FAU som viser barna en trygg skolevei til Jansløkka skole». Hva skulle vi gjort uten lærere og FAU?

Anniken

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Antall, rom og form, Eldstegruppa, Etikk, religion og filosofi, Kommunikasjon, språk og tekst., Kropp, bevegelse og helse, Kunst, kultur og kreativitet., Nærmiljø og samfunn, Overgang barnehage-skole, Turer. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Fotavtrykk på vei

  1. Tone sier:

    Så fantastisk, og for en god idè . Jeg merker at også jeg som er en gammel dame smiler og passer på å gå langt inn på fortauet når jeg ser føttene… …

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s