Nærmiljø og samfunn

DSC_0060

Skaugumåsen.

Barns medvirkning i det indre liv i barnehagen kan være første skritt for å få innsikt i og erfaring med deltakelse i et demokratisk samfunn. Barnehagen skal bidra til at barn møter verden utenfor familien med tillit og nysgjerrighet. Den skal legge vekt på å styrke kunnskap om og tilknytning til lokalsamfunnet, natur, kunst og kultur, arbeidsliv, tradisjoner og levesett. Barn skal medvirke i å utforske og oppdage nærmiljøet sitt. Barnas ulike erfaringer fra hjem, omgangskrets og reiser vil kunne gi kunnskap om ulike samfunn. Fagområdet omfatter også medienes betydning for barns hverdag (Rammeplan).

En bok om vårt nærmiljø.

En bok om vårt nærmiljø.

Vi på Lillestua jobber med dette fagområdet hele tiden. Gjennom våre daglige turer i nærmiljøet, gjør vi oss kjent med nye steder hele tiden. Vi ferdes i lokalsamfunnet og utforsker både natur, drar på kunstutstillinger, bibliotek, og får med oss mange kulturelle opplevelser.

Les mer om nærmiljø og samfunn her.

Anniken

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Bøker/eventyr, Nærmiljø og samfunn. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Nærmiljø og samfunn

  1. Det gleder meg at dere satser på Natur Kultur og Helse. Minner om Stor Familiedag i Asker, SEMIADEN, søndag 16. september til inntekt for NaKuHel. Legg det inn i kalenderen, så dere ikke glemmer det. Mer informasjon på Facebook og http://www.semiaden.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s