Munch for unge lesere

Edvard Munch er en fantastisk kunstner, som vi i Norge bør være veldig stolte over. Hans malerier er kjent over hele verden. Han er høyt oppskattet og blir hyllet gang etter gang. Salgssummene på maleriene når uante høyder.

Edvard Munch for unge lesere.

Edvard Munch for unge lesere.

Og alt har sin begynnelse…. For Edvard begynte det for 150 år siden, da han kom til verden. Historien om hans liv er en reise i glede, sorg, savn, redsel, frykt – ja, alle de følelsene vi mennesker bærer innom oss. Edvard Munch uttrykte disse i sine malerier.

På Lillestua er vi så heldige å ha en kollega som virkelig ”brenner for” Edvard Munch. Annikens store interesse for denne kunstneren gjør at vi blir bedre kjent med denne kulturskatt. Hennes iver engasjerer alle på avdelingen og det blir malt og noen ganger også gjort tablåer. Samtaler om følelser er også en del av det vi gjør, når vi jobber med Munch.

Nå er vi dobbelt heldige, for vår fantastiske kollega er nå medforfatter til en bok om Edvard Munch – Edvard Munch for unge lesere. Vi er utrolig stolte og gleder oss på hennes veier.

Og alt har en begynnelse…. Denne boken kommer sikkert til å finne veien ut i verden, da vi vet at interessen for Edvard Munch er stor der ute. Vi ønsker Anniken, boka og Edvard Munch lykke til!

Forlaget boken gis ut på er Nova forlag.

 Nilla

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Bøker/eventyr, Munch, Nærmiljø og samfunn. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Munch for unge lesere

  1. Tilbaketråkk: Endelig Munch-museum | Lillestuas blogg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s