Kreativ dag

Vår kreative dag er på onsdag. Da maler vi alltid ute, lager god mat og gjør andre kreative ting. Dagen starter vi med litt yoga på morgenkvisten, slik at vi får ro til å gå ut og male, og slippe kreativiteten løs.

Vi maler alltid ute.

Forøvrig er vi kreative alle dager, vi har bare satt fagområdet «kunst, kultur og kreativitet» litt mer i system på denne dagen.

Særlig nå før jul blir vi ekstra kreative. Vi lager julegaver, julekort, vi pakker inn gaver i kreativt avispapir, og lager masse god mat. Vi synger og danser, og lar den kreative delen av hjernen vår få slå ut i full blomst. Herlig.

Anniken

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Grønt flagg, Kunst, kultur og kreativitet., Mat, Tradisjoner, Yoga. Bokmerk permalenken.

2 svar til Kreativ dag

  1. Marianne sier:

    Hei,
    Dette har ikke noe med dette temaet å gjøre, men i dag tidlig gikk Sara og Sebastian rundt å rimet på en regle de lærte på Lillestua. Jeg kjente igjen hvilken det var, men ingen av oss husket alle ordene. Har dere lyst til å legge ut reglen her? Den starter med (og jeg vet ikke om det er riktig…) Its billiotentoten boa anna boa toten osv…
    Marianne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s