Lillestuas tabbouleh-inspirerte høstmat

Her lages det mat.

En regnfull og vakker dag i høstferien, laget barna og Eirin tabbouleh. Et fantastisk måltid med laks, oliven, persille, mynte, tomat og mye, mye mer. 

Vakker mat

Tabbouleh.

Her er ingrediensene: Hele byggkorn kokt og marinert i sitronsaft, olivenolje, salt og pepper. Etter marinering blandes finhakkede urter i. Urter som bladpersille, mynte, vårløk, paprika i tre farger, oliven sort og grønn og kirsebærtomater.   

 Tusen takk.

Anniken

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Kropp, bevegelse og helse, Mat. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s