Ut på tur aldri sur

Når ekorngruppen går på tur kan det meste skje!  

Båltid.

I stedet for å gå den vanlige veien tok vi her om dagen en annen rute mot bålplassen. Vi gikk mot bekken og videre over stokk og stein på nedsiden av Lillestua. Det var visst en lava-skog og da er det viktig å se seg for. Vi så oss nøye for og oppdaget dekk, bokser, steiner og en gammel stol, eller var det egentlig en do? Men vi klarte å unnslippe lavaen.

For å komme helt til bålplassen måtte vi til slutt klatre opp en bakke, litt tungt, men vi klarte det fint.                                                                                                                                      Vel fremme tente vi bål og spiste vår mat. Det var godt etter en utfordrende tur.    Da maten var spist og alle hadde fått hvilt seg, begynte barna å bygge hytter og hus. Pinner, stokker, aviser, blader og kongler ble til forskjellige hus. Mange fine kreative bygg!

For å komme tilbake til Lillestua fant vi enda en ny vei. Spennende! Det første vi måtte gjøre var å gå eller ake ned en bratt bakke, så fant vi igjen den blåmerkede veien og vips var vi på Lillestua igjen.

Nilla

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Kropp, bevegelse og helse, Natur, miljø og teknikk, Turer. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s