Fuglesangboka med lyd

Vi blir mer og mer opptatt av fugler på Lillestua. Særlig nå på våren er det et yrende fugleliv i Haugboskogen, og vi lærer nye ting hele tiden. Her forleden gikk vi til innkjøp av en bok med utrolig mange bilder av fuler, og med en knapp vi kan trykke på for å høre de ulike fuglenes sang. Dette for å bli enda bedre til å skille mellom forskjellige fuglelyder.

Fuglesang.

Det står på bokomslaget: Noen fugler synger med vakre toner i kompliserte mønstre for å tiltrekke seg en make eller holde konkurrenter unna. Andre lokker med fløyt og rop, eller varsler om fare med skrik eller andre skarpe lyder. Felles for dem alle er at de kan gi lyd fra seg. Denne boken har en integrert lydavspiller som gjør det mulig å høre fuglen samtidig som man leser om den og ser den på bildet. Det gir leseren en fascinerende fugleopplevelse enten man nyter boken hjemme eller ute i skog og mark. Teksten og lydopptakene forteller om 150 av Norges mest karakteristiske fugler. I samspill med de vakre fotografiene og illustrasjonene blir dette kanskje den mest mangfoldige og nyskapende fugleboken som har blitt utgitt i Norge. Lytt til boken og la et nytt språk og en ny verden åpne seg! Solgt i over 100 000 eksemplarer i Sverige!  I tillegg kjøpte vi våre morsomme fugler. Produktene har vi kjøpt av Naturvernforbundet. Se deres nettside.

Anniken

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Bøker/eventyr, Fugler, Natur, miljø og teknikk, Nærmiljø og samfunn. Bokmerk permalenken.

3 svar til Fuglesangboka med lyd

  1. Tilbaketråkk: Bokfink | Lillestuas blogg

  2. Tilbaketråkk: Nøtteskrike | Lillestuas blogg

  3. Tilbaketråkk: Munk ikke Munch | Lillestuas blogg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s