Vi er gode på å bruke det vi har på Lillestua!
Våre ulike ressurser og kompetanser lar vi komme til syne. Det vi er bra på, gjør vi mer av og sprer til andre – vi tror på smitteeffekt av den gode sorten. Det gjelder å bruke det vi har, da blir det bra J
For oss er det helt naturlig å bruke rester fra matlaging. Det kan fryses ned og varmes opp en annen dag eller hvorfor ikke helt enkelt lage noe nytt av det?
Onsdag den første februar lagde vi som vanlig rundstykkedeig med rester fra havregrøten dagen før. Og denne dag blandet vi i litt potetstappe, som var fryst ned fra fredagens lunsj. Havregrøt og potetstappe ble varmet sammen med litt smør og olje. Dette ble rørt sammen med speltmel, litt havregryn og gjær.
Etter at deigen hadde hevet i en liten time, så trillet vi fine runde rundstykker.
Rundstykkene smakte fortrefflig – Lillestuas potet-grøt-rundstykker.
Ja – det gjelder å bruke det vi har, da blir det bra.
Nilla
nillas super kunnskaper:)
Enig : )