Skiaktiviteter på Lillestua

Endelig er vinteren her, og med den alle skiaktivitetene vi gjør. Nå ligger snøen hvit og fin i store mengder. Snøen kom sent, men godt .

Ut på tur aldri sur.

Mandag er valgfri skiaktivitet i disse vintermånedene. Enten blir det langtur til Sem eller så blir det flotte turer i Haugboskogen og nærmiljøet vårt, eller bare lære å gå på ski i de flotte sporene som vi har rett utenfor døra. Disse sporene har gjort at mange barn lærer fort å gå på ski.

De øvrige kan velge på aktiviteter rundt Lillestua. Der blir det skigåing i løypene med forskjellige poster. Nå er det blitt gjort et lite hopp i den ”flate” bakken, så der kan man øve seg hvis man vil. Alt for enhver smak. Så på mandager er det på med skisko og gamasjer for både liten og stor!

Vi går i all slags vær.

Torsdag er også en slik dag, og alle de andre dagene går vi på ski så ofte vi har lyst, og det har vi veldig ofte, og som dagene går er det flere og flere som elsker dette.

Noen barn kan gå på ski til barnehagen, og det gjør starten på dagen veldig fin. Det å gå på ski før klokken 08.00 om morningen med hodelykt, og kanskje møte rådyr, er en fantastisk opplevelse.

På Lillestua jobber personalet med skisko på beina. Vi går på ski hele dagen, så ofte vi kan. Blir vi lei, tar vi bare frem trugene og gjør en annen vri eller tar frem akebrett.

På vei til Sem.

Så har vi den flotte varmestua vår, hvor vi kan sette oss ned i bokkafeen på fredager, male, drikke noe varmt før vi hiver oss ut i sporet igjen. Eller bare kose oss rundt bålet i en av de to flotte grillhyttene våre. Vinter er bra på Lillestua, la den vare lenge.

Ut på tur aldri sur.   

 

 

 

 

 

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Kropp, bevegelse og helse, Natur, miljø og teknikk, Nærmiljø og samfunn, Turer. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Skiaktiviteter på Lillestua

  1. Tilbaketråkk: Endelig snø | Lillestuas blogg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s