Førskoletrening

Hver tirsdag har vi førskoletrening på Lillestua. Vi har delt det inn i tre bolker, fordelt på  tre ansatte. Dette for at barna skal få førskoletreningen variert, og møte forskjellige «lærere», men også for at de voksne skal gjøre det de er gode på.

Samlingsstund.

Fagområdene i førskoletreningen som vi har hovedfokus på er «antall, rom og form», «kommunikasjon, språk og tekst«, og «etikk, religion og filosofi». 

Antall, rom og form.

I tillegg øver vi på blyantgrepet og det å skrive navnet sitt. Dette er viktig, sier lærerne på skolen, så vi øver og øver, selv om det ikke er lett for oss med lange og vanskelige navn.

Vi har alltid en samling og alltid et eventyr som barna skal følge fra en bok uten bilder. Nå er de store, så dette klarer de. For tiden er det «mormor og de åtte ungene». 

Mormor og de åtte ungene.

Det viktigste ved førskoletreningen er å ha det gøy. Det er mye humor rundt bordet, vi lærer av hverandre og får med oss det viktigste selv om latteren klinger gjennom rommet.

Vi undrer oss, filosoferer, tenker og lurer på hva vi skal bli når vi blir store, men først skal vi gå mange, mange år på skole. «Jeg skal bli arkitekt», sa en av gutta ganske bestemt, så noen har satt seg tidlige mål.

Førskoletrening er gøy.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Antall, rom og form, Eldstegruppa, Etikk, religion og filosofi, Kommunikasjon, språk og tekst., Overgang barnehage-skole. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Førskoletrening

  1. Tilbaketråkk: Gud er på tusenlappen | Lillestuas blogg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s